Fast Fit met de cirkel van Panatta sport.

Wordt jij Fast Fit met onze nieuwste cirkel de Panatta Fast Fit Cirkel? Bij onze cirkel maak je op basis van circuit training gebruik van 10 apparaten voor een full body ervaring. Of je nu beginnende sporter bent of ervaren atleet, met de Fast Fit cirkel trainen we op maat.

De Cirkel bestaat uit kracht apparatuur, maar aangezien je de oefeningen doet op een aardig tempo werk je natuurlijk ook aan je conditie. Daarnaast hebben wij ook nog crosstrainers, hometrainers en loopband om jou een zo breed mogelijke trainingsvorm aan te bieden. Onder persoonlijke begeleiding en een intieme gezellige sfeer gaan wij voor het maximale resultaat.

De apparatuur van Panatta Sport staan bekend om kwaliteit, duurzaamheid en design. Je wilt natuurlijk graag dat je met apparatuur werkt die echt voor jou geschikt zijn.

Wij bieden de Panatta Cirkel aan voor “jong” tot “oud”, in een comfortabele omgeving waar we gerespecteerd met elkaar omgaan. Bij Nuttig Bezig willen we graag het thuis gevoel uitstralen, door zo laagdrempelig mogelijk te werken naar resultaat.

Ook kunnen wij je natuurlijk voorzien van voedingsadvies, weegmomenten en/of een combinatie met het Cambridge Weight Plan.

Kom jij gezellig bij ons sporten? Tot snel!